WIE IK BEN

Over mij

Ik ben getrouwd met Kennard en trotse moeder van onze zoon Dinand. Mijn vader zei altijd tegen mijn moeder “Maybelline wil haar vleugels spreiden!” En dat klopt ook. Ik ben altijd nieuwsgierig geweest, zat overal met mijn neus er bovenop, want ik wilde het zien, het meemaken, het beleven, ik wilde ontdekken.

 

Vaas met gouden randen

Het voorbeeld van een gebroken vaas werd vaak aangehaald. Je hebt een mooie vaas, maar als hij valt, dan kan je de gebroken stukken wel weer lijmen tot een vaas, maar je zal altijd de breuklijnen zien, het zal nooit meer die mooie vaas zijn. Heel onbewust ben ik voorzichtiger geworden. Ik durfde geen fouten te maken, want stel je voor dat het mis gaat! Het zette mij vast. De ellende die ik meemaak, de scherven in mijn leven, betekenen niet dat ik voor altijd gebroken ben. Gaandeweg heb ik geleerd dat de scherven van de gebroken vaas ook iets anders op kunnen leveren. Je kan er bijvoorbeeld een mozaïek van maken of je kan de breuklijnen opvullen met goud. De manier waarop jij met jouw ellende, jouw scherven omgaat, bepaalt hoe jij eruit komt. Het hoeft niet te betekenen dat je altijd aan de grond zit, sterker nog je kan ervan groeien!

 

Knikkende knieën

Als afgestudeerde psycholoog ben ik het bedrijfsleven ingegaan. Daar heb ik verschillende rollen gehad. Ik heb keuzes gemaakt in mijn loopbaan, die misschien niet altijd even logisch lijken, maar die op dat moment voor mij goed waren. En tegelijkertijd werd ik gedreven door zekerheid en veiligheid en niet door kracht en vertrouwen om echt mijn vleugels te kunnen spreiden. Nu doe ik dat wel, met knikkende knieën wel te verstaan. Weer heb ik een keuze gemaakt om alles overboord te gooien en een nieuwe stap te zetten. Met Lyra Coaching wil ik jou begeleiden om eerlijk naar jezelf te zijn, om keuzes te durven maken en weer de regie te pakken in jouw leven zodat jij mag opstaan om te schitteren!

 

Wil je kennismaken? Neem contact op hieronder.